Dünyanın en yaşlı iç çamaşırı modeliyle tanışın.

Dorrie’nin yaşlanma konusunda paylaşacak güçlü bir mesajı var:

83 yaşındayım ve dünyanın en yaşlı iç çamaşırı modeliyim. Yaş bir sayı değil, bir tutumdur. Kadınlara esin vermek ve onlara seksenlerindeki bir kadının hala seksi olabileceğini göstermek için iç çamaşırı modeli oldum. Hoş kadın iç çamaşırlarını seviyorum. Erkek arkadaşım açıkça taraftarım ama bunu kendim için yapıyorum çünkü beni özgüvenli yapıyor ve yürüyüşüme hareket katıyor.

Sanırım artık yetmişlerinde, seksenlerinde ve doksanlarında  daha çok kadın dışarı çıkıyor, yaşlanmanın aslında nasıl bir şey olduğunu gösteriyorlar. Biz, büyük annelerimizden çok değişiğiz. Biz sallanan iskemlelerimizde oturup örgü örmüyoruz. Dışarıdayız, iş yürütüyoruz, maraton koşuyoruz, sanal alemde arkadaş buluyoruz, seks bile yapıyoruz.

Eğer yaşlı bir kadın biraz göğüs çatalı gösterirse bu insanları çok rahatsız eder ama seksi bir erkek ise kutlanır. Bu nedenle 83 yaşımda iç çamaşırı modeli olmaya karar verdim, insanlara konuşacakları bir konu vermek için.

-Yaşlı kadınlara ne öğüt verirdiniz?

-Yaşa uygun olmayı bırakın, giyim konusunda, davranış konusunda. Risk almaya başlayın. Dışarı çıkın ve yaşamdan zevk alın.

-Yani bu, yaşlanmaktan mutlu olduğunuz anlamına mı geliyor?

-Lanet! Hayır, yaşlanmaktan mutlu değilim. Kimse yaşlanmaktan mutlu olmaz. Ama hala yaşamdan zevk alabilirsiniz yeni sayfalar açarak. Bilirsiniz, yalnızca işinizden emekli oldunuz demek yaşamdan emekli oldunuz demek değil. Yeni bir şey deneyin, yaşam bitecek ama ondan önce hala iyi zamanınız olabilir.

“Yaşamak ve yaşlanmak tek ve aynı şeydir.”
~ Pamela Blair