Tektaş pırlanta her zaman için kadınlara erkekler tarafından alınan bir hediye olarak yansıtıldı, yansıtılmaya da devam ediyor. Öyle ki bütün reklam kampanyaları bunun üzerine kurulu ve her reklamda aynı cümlelerle tüketiciye sesleniliyor. Özel günlerde ya da evlilik tekliflerinde kadınlara hediye edilen tektaş pırlantalar genel olarak kadınların en çok istediği aksesuarlardan biri. Küçük yaştan beri gelinlik, düğün hayalleri kuran kızlar ilerleyen zamanlarda bu hayallerine tektaş pırlantayı ekliyorlar ve yarattıkları masalsı dünya daha da ışıltılı hale geliyor.

 

Peki, neden sürekli başkaları tarafından hediye edilmesi gereken bir aksesuar olarak yansıtılan bu tektaş pırlantaları kendimiz almayalım? Hediye, alınan ve alan kişi için o kadar güzel bir duygudur ki insanın kendisine hediye alması da aynı şekilde özel ve güzeldir. Kendini seven kadınlar kimseye ihtiyaç duymadan hediyelerini, istedikleri şeyleri alıyor. İşte tektaş pırlantalar da artık her fiyata, her alıcıya, her keseye göre üretildiği ve satıldığı için kadınlar kendilerine hediye alırken tektaş pırlantaları listelerine gönül rahatlığıyla ekleyebilirler.

 

Yeni yılda ışıl ışıl ve farklı bir hediye ile mutlu olmak isteyen kadınlara kendilerini tutmamaları ve artık o “Tektaş pırlanta başkası tarafından alınır” ön yargısını kırmalarını tavsiye ediyoruz. Kendimizi seviyorsak neden hediye konusunda sınır yaşayalım ki? Aksine kendimizi şımartmak, mutlu etmek ve önemli hissettirmek için aldığımız her hediye bizim moral ve neşe kaynağımızdır. Bu yeni yılda da kendinize alacağınız tektaş pırlanta yüzük ile 2019’da mutlu ve enerji dolu yaşayabilirsiniz. Unutmayın “Yıla nasıl başlanırsa öyle gider” derler.

 

Altınbaş Her Kadının Yanında

 

Her alıcıya, her keseye özgü tektaş pırlantalar var ama bunları nereden bulabiliriz, mağazaya gitmeden elimizin altındaki telefon ya da bilgisayardan rahat rahat nereden seçebiliriz, bakabiliriz, inceleyebiliriz diye düşüncelere dalan ve tektaş pırlanta arayanlara önerimiz Altınbaş. Altınbaş’ın işinizi daha da kolaylaştıracak web sitesinde kampanyalı ürünler, internete özel fiyatlar ve indirimler, çeşit çeşit taşlar, farklı karat değerinde yüzükler hazır ve nazır. Aynı zamanda da ücretsiz sigortalı kargo ve kolay iade, şık mücevher kutusu, güvenli alışveriş, bakım garantisi ve Altınbaş güvencesi alışverişinizi cezbedici bir hale dönüştürüyor.

 

Nil Karaibrahimgil’in şarkısında da dediği gibi ‘Tektaşımızı kendimiz aldık, tek başımıza kendimiz taktık!’ O yüzden kadınların kimseye ihtiyaç duymadan ve muhtaç olmadan da tektaş pırlanta yüzük almaları artık eksisi kadar zor, pahalı ve olanaksız bir seçenek değil.

 

“Uzun bir ömür için dua eden fakat yaşlılıktan korkan aptallarız.”
~ Çin Atasözü