Cildimiz bakıma muhtaç ama en çok ihmal ettiğimiz organımızdır. Cilt bakımı adım adım yapılmalıdır. İlk adım cilt temizliğiyle başlıyor, tonikle devam ediliyor ve peeling ile cilt ölü hücrelerden arındırılıyor. Son adım olan cildin nemlendirilmesi ile de bakım bitiyor.

Cilt ürünleri geniş bir yelpazeye sahip olduğundan her yerde bulunabiliyorlar. Ancak, markaya ve satıldığı yere göre fiyat aralıkları değişebiliyor. Turuncukasa, tüm markalara ait farklı cilt bakım ürünlerini bünyesinde bulundurabiliyor. Sayfada, ürün görsellerini, içeriklerinde hangi elementlerin bulunduğunu ya da kullanıldıkları cilt bölgelerini, cilt tipleriyle, uygun cilt tiplerine faydalarını inceleyebiliyoruz. Sayfa farklı kategorilerden oluşuyor, Güneş Ürünleri, Bebek Giyim, Makyaj, Anne ve Bebek Ürünleri, Cilt ve Saç Bakımı, Sağlık Ürünleri ve Besin Takviyeleri gibi birçok kategoriye ait ürünleri bulabiliyoruz. Bununla birlikte, Outlet Ürünler, Kargo Bedava Ürünler, Kampanyalar, Turuncu Plus ve Markalar kategorileri ile de kolay bir şekilde bilgilendiriliyoruz. Bu kategorilerden alacağımız ürünlerde ödeme kolaylığı ile karşılaşıyoruz. Örneğin; Kargo Bedava kategorisindeki ürünlerden birini seçtiğimizde üründe uygulanan indirimi görebiliyoruz. Bu indirim üzerinden kargo ücreti ödemeden ürünü alma şansımız oluyor. Outlet Ürünler kategorisinde ise indirim oranı yükseliyor. Sayfanın içerisindeki tüm ürünlere bu kategoride indirimli bir şekilde ulaşabiliyoruz. Böylece zaten kullandığımız ya da denemek istediğimiz bir ürünü oldukça uygun fiyatlara alma olanağımız oluyor. Böylelikle, kendimizi şanslı hissediyoruz. Turuncu Plus kategorisindeki ürünler ise farklı ve yüksek indirim oranlarıyla bizi karşılıyor. Outlet olan ve olmayan ürünleri bulabiliyor ve böylece Turuncukasa.com’un ürün çeşitliliğinden faydalanabiliyoruz. Farklı yaş gruplarının ihtiyaç duyduğu kadın ya da erkek fark etmeksizin pek çok özel ve kişisel bakım ürünleri ile karşılaşıyoruz. İndirimler sürekli olarak aynı ürünlere yapılmıyor, farklı ürün ve markalara da uygulanarak bizim her türlü üründen indirimli bir şekilde yararlanmamız sağlanıyor. Kampanyalar kategorisinde de sayfanın düzenli olarak güncellediği kampanyalar ile tanışıyoruz. Sayfa, sürekli  kampanya yaparak biz kullanıcıları mutlu ediyor.

Turuncukasa, pek çok farklı kategoriden, pek çok farklı ürünü bulabildiğimiz, onları inceleyebildiğimiz ve oldukça uygun fiyatlara elde edebileceğimiz bir sayfadır. Sonuç olarak, Turuncukasa bizleri farklı ürünlere güvenli ve oldukça ucuz ulaşma olanağı sağladığı için mutlu ediyor.

 

“Gençliğin yaşı yoktur.”
~ Pablo Picasso