Corenaslider-2928

Uluslararası toptan ilaç ithalatı günümüzde birçok ülke için oldukça önemli bir duruma gelmiştir. Corena İlaç Pazarlama, 1998 yılından bu yana en kaliteli ilaç ve tıbbi malzemeleri küresel çapta uzak ülkelere ulaştırmaktadır.

Corena, genellikle Kanada ve Amerika Birleşik devletlerinde kullanılan ve kullanıcının direkt olarak raflardan satın alabildiği (OTC) ürünler, çok amaçlı kullanılabilen çeşitli hastalıkları tedavi amacıyla üretilmiş ilaçlar, tıbbi ekipmanlar gibi birçok malzemeyi toptan olarak pazarlamaktadır. 88 ülkede, devlet destekli firmalar, uluslararası hastaneler, eczaneler ve ecza depoları gibi 300’ü aşkın kuruluşla çalışan Corena, onların ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Toptan ilaç pazarlaması dışında parasal getirisi olmayan gönüllü organizasyonlar içerisinde de bulunan Corena, pek çok muhtaç ülkeye, yardım kuruluşları aracılığıyla tıbbi ekipman ve ilaç ulaştırmaktadır. Ana hedefi toptan ilaç ithalatı konusunda küresel olarak var olan büyük ağını geliştirmek olan Corena  bunun yanı sıra sektörde Ar-Ge çalışmalarıyla da var olarak şirket temelinde kendisine yeni bir kapı aralamaktadır.

Avrupa ve dünya çapında kaliteli hizmet sunan ve bu hizmetlerini her geçen yıl daha da ileriye taşımayı hedefleyen Corena, ISO 9001 ve Avrupa’nın kalite standardı olan GDP belgelerini alarak kalitesini dünya çapında tescillemiş bulunmaktadır. Hizmet politikası olarak dünya çapındaki her bireyin eşit olduğunu ve aynı hizmeti alması gerekliliğini savunan Corena, müşterileri arasında ayrım yapmadan ve coğrafi konumlarına bakmadan dünyanın her yerinde aynı kalitede hizmeti ulaştırmayı hedeflemektedir.

Corena Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?

Türkiye’nin başkenti Ankara’da kurulan Corena, sektörünün öncü firmalarından biridir. Paralel ithalat yoluyla çeşitli ülkelerde pazarlama yapan Corena 2000 metrekarelik deposuyla her türlü isteğe cevap verebilmektedir. Deposunda bulunan her ürün ISO ve GDP standartlarında saklanarak tozdan ve bakteriden uzakta tutulmaktadır. Böylelikle tıbbi malzemeler size ulaşmadan önce güvenle saklanarak ulaşımdan önce kaynaklanacak herhangi bir sorunun önüne geçilmiş olmaktadır. Yüksek doğruluklar sağlayabilen ürün takip sistemiyle her tıbbi malzeme seri numarası ve barkotlama yöntemiyle etiketlenerek alıcılar tarafından ürünlerin takibi sağlanmaktadır.

First-in First-out düzeniyle ürünlerin tüketim ve son kullanma tarihleri kontrol altında tutulmakta ve sipariş edilme durumunda Corena deposuna giren ilk ürün ilk çıkan ürün olmaktadır.

Corena, müşterilerine sağladığı bu kolaylıklar sayesinde sektörünün en önde gelen firmaları arasında yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır.

“Ancak yaşlanan birisi yaşam hakkında tam ve uygun bir tasarıma sahip olur.”
~ Schopenhauer