Kadınlar bir ayakkabıyı beğenirse alır. Bir rujun rengine hayran kaldıysa hiç düşünmez, alır. Mağazada onlarca kıyafet arasından göz kırpan o kıyafeti kesin alır. Peki, kadınlar güneş gözlüklerinde neden bu kadar seçici? Çünkü güneş gözlüğünün yüz güzelliğini ön plana çıkarmasını isterler. Erkekler güneş gözlüğü seçimini nasıl yapıyor, bilmiyorum ama bizler kadın güneş gözlüklerinin en küçük ayrıntısını dahi inceleriz.
Haliyle aklımızdaki modeli bulmakta da güçlük çekeriz. Bir kadın hayalinde bir güneş gözlüğü canlandırdıysa, ya da birinde görüp beğendiği güneş gözlüğünü arıyorsa samanlıktaki iğneyi dahi bulacak bir azimle modellerin peşine düşer. İşte ben aradığınız o güneş gözlüğünü nerede bulacağınızı biliyorum; Atasun internet sitesinde…
Sizi Güzel Gösterecek Gözlüklerden Vazgeçmeyin!
Güneş gözlüğü tutkunu biri olarak tüm kaliteli gözlük satan siteleri, mağazaları didik didik etmişliğim vardır. Şimdiye dek aradığımız tüm güneş gözlüklerini sadece tek bir yerde bulabildim, o da Atasun Optik internet mağazasıdır. Gözlüğümü kaybettiğimde, kırdığımda ya da yeni bir gözlük istediğimde, aklımda bir model olmasa dahi siteye tıklıyorum. Yıllardır en güzel güneş gözlüklerini bu adreste buluyorum, neden başka adreslerde zaman kaybedeyim?
Eşime, kardeşime ve oğluma da Atasun sitesinden gözlük aldım. Arkadaşlarıma doğum günlerinde buradan gözlük almayı tercih ediyorum. Hediye olarak gözlük alacak olanlar için cazip bir politika izliyorlar. Örneğin siteden satın alıp hediye ettiğiniz gözlük beğenilmediyse gidip mağazadan değiştirilebiliyor. Ödemede taksit seçeneği var, fiyatlar zaten güzel, en kaliteli markaların en yeni güneş gözlüklerini hemen satışa sunuyorlar. Daha ne olsun?

“Ancak yaşlanan birisi yaşam hakkında tam ve uygun bir tasarıma sahip olur.”
~ Schopenhauer