kadin-dogum-1002x298-yeni-tasarim

En kıymetli varlıklarımız, bebeklerimiz için daima en iyisini isteriz. Özellikle taze anneler bebekleri için oldukça endişelidir ve kime güveneceğini bilemez.  2007 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından “Bebek Dostu Hastane” unvanı kazanan Central Hospital endişelerinizi gidermek için  gebelik sürecinde, doğum sırasında ve doğum sonrası kontrollerinizde daima yanınızda.

Central Hospital uzman kadrosuyla sizler için her türlü hizmeti sunmaya hazır. Bebek ve çocuk sağlığına gösterdiği özenin yanı sıra sağlığınız için her alanda uzmanlaşarak ve kadrosunu genişleterek büyümeye devam ediyor. Belli bir yaştan sonra zorunlu hale gelen kontrol ve taramalarınız için check-up hizmeti sunuyor. Anlaşmalı olduğu kurumlar aracılığıyla uygun fiyatlarla en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri ev rahatlığında misafir etmek amacında olan konforlu ve titiz bir hastane. Operasyon ve ameliyatların öncesinde ve sonrasında cerrahları  hastalarıyla bireysel olarak ilgilenerek onları hem psikolojik açıdan rahatlatıyor hem de olası kontrollerini gerçekleştiriyor. Muayenehanelerindeki, bekleme salonlarındaki ve toplu kullanıma açık diğer tüm alanlarındaki hijyenik ve huzurlu ortamıyla hastane personeli büyük bir emekle mesleklerini ifa ediyor.

Sizler için en iyisini isteyen kurumun, her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabileceğiniz kullanışlı internet sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sitede hem hastane, hem de ilgilendiğiniz konuya ilişkin bilgilere ulaşabileceğiniz gibi hastaneyle iletişime de geçebilirsiniz. Ayrıca sitenin sizlere sunduğu online hizmetler seçeneğinden yakınlarınıza sanal geçmiş olsun kartları gönderebilir, yeni doğan miniklerinizi sanal ortamda ziyaret edebilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra doktorunuzla iletişime geçmeniz, laboratuar sonuçlarına erişmeniz ve online randevu almanız da mümkün. Sağlık hizmetlerinin yanında ücretsiz etkinlikler konusunda da bilgi sahibi olmak için lütfen internet sayfamızı inceleyiniz.

“Geçmiş bir önsözdür.”
~ Washington D.C.de Ulusal Arşiv önündeki bir levhadan