9999-1

Psikolojik anlamda destek almanın birçok bireyin ihtiyacı haline geldiği yaşantımızda Fenomen Psikoloji geniş kapsamlı danışmanlık hizmetiyle her kesimden ve her yaştan bireye yardımcı olmaktadır. Mutlu bir aile yaşantısı için kişilerin kendi çabaları çoğu zaman yetersiz kalmaktadır ve uzman desteği almaları gerekmektedir. Sorunların oluşmasına etken olan sayısız sebep olabileceği için bireyler sorunlarını çözememektedirler ve aile bağları kopma noktasına gelmektedir. Bilimsel olarak aile yaşantısı üzerine eğitim almış uzman kişiler bu sorunların halledilmesinde etkili bir rol oynamaktadırlar.

Psikolojik danışmanlık ve eğitim merkezimizde danışmanlarımızın yönlendiriciliği eşliğinde ihtiyacınız olan bölümden hizmetinizi alabilirsiniz. Bireysel Psikoterapi ile yaşam standartınızı olumsuz etkileyen faktörleri minimuma indirebilir ve bulunduğunuz sıkıntılı şartlardan kendinizi kurtaracak sağlam bir psikolojiye ulaşabilirsiniz.  Birçok çiftin sorunu haline gelen cinsel yaşam ile ilgili sorunlarınızda da uzman kadromuz size uygun tedavi olanaklarını sunmaktadır. Sizi ve partnerinizi mutsuz eden bu durumu yok etmek için danışmanlarımız en son yayınlanan makalelere dayalı olarak tedavi yöntemlerini sunmaktadır. Evliliğinizin sağlam temeller üzerinde yol alması için ve aile içinde daha rahat iletişim kurabilmeniz için mutlaka büyük sorunların oluşmasını beklemeyin. Aileniz sizin geleceğinizdir ve bu geleceği en parlak hale getirmeniz için Fenomen Psikoloji olarak yanınızdayız. Boşanmaların, her türlü istismarın çocuklarınız üzerinde bırakacağı etkileri de es geçmemek gerekiyor. Aile içerisinde kaynaklanmayan sorunlar yüzünden de çocuğunuz kendini dış dünyaya kapatabilir ya da davranışlarında bozukluklar olabilir. Bunları aşmak ve çocuğunuzla nasıl iletişim kuracağınızı öğrenmek için eğitim almanız, bilgilenmeniz şarttır.

Verdiğimiz eğitimler ve danışmanlık hizmetleri ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için Fenomen Psikoloji için hazırlanmış sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Buradan en son yayınlanan makalelerimize ulaşabilir,  sizlere uygulanabilecek testlerin amaçlarını ve hangi durumları saptamaya yönelik olduğunu inceleyebilirsiniz.

 

“Neşe ve kahkaha olduktan sonra varsın kırışıklıklar gelsin.”
~ Schakespeare