yatsan

Sağlıklı bir uyku ortamı için ideal olan Yatsan yorgan modelleri, fonksiyonel özelliklerle donatıldığı için her daim huzurlu bir gece geçirmenize yardımcı oluyor. İç yapılarında kullanılan kaliteli dolgu malzemeleri, hafiflik sunarken diğer yandan da ısı dengenizi korumaya destek oluyor. Güne zinde bir başlangıç yapmak ve hafifliğin tadını doyasıya yaşamak istiyorsanız Yatsan yorgan çeşitleri içerisinden beğeninize uygun bir model seçiminde bulunabilirsiniz. Yaz kış demeden her mevsim kullanabileceğiniz yorganlar sayesinde uyku konforunuzu maksimum düzeye çıkartabilirsiniz.

Kaliteli Uykunun Vazgeçilmezleri: Yatsan Yorgan Modelleri

Müşteri kitlesine daha iyilerini sunmak için her zaman yenilikçi teknolojiden ilham alan Yatsan, yorgan modellerinde kaliteli malzemelere yer vererek ürün gruplarını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Kapitone detaylarla zenginleştirilerek daha ergonomik ve şık bir görünüme kavuşan ürünler, bambu, kaz tüyü, saf pamuk ve yün gibi doku malzemeleriyle zenginleştirilerek ön plana çıkıyor. Doğal malzemeler kullanılarak üretilen yorganlar, vücut yapınıza uyumlu ebatlarda dizayn ediliyor.

Nano teknolojinin Gücüne İnanın!

Kaliteli bir kullanım deneyimi yaşatan Yatsan yorgan modelleri, nano teknolojinin gücünden ilham alınarak üretiliyor. Sağlıklı ve güvenli bir yaşam alanı oluşturan ürünlerin ısı koruyucu özelliği bulunuyor. Böylelikle uyku esnasında ısı dengeniz korunarak rahatça dinlenebilme fırsatı elde ediyorsunuz. Kan dolaşımı güçleniyor ve metabolizmanız harekete geçiyor. Vücut hücreleri aktif hale dönüştüğü için güne daha dinç ve enerjik şekilde başlayabiliyorsunuz. Üstelik tüm yorgan ürünleri, anti bakteriyel ve anti alerjik özellik de gösteriyor. Sürekli hava sirkülasyonu sağladıkları için nemi vücuttan uzaklaştırarak mikroorganizmaların barınmasına engel oluyor.

%100 pamuklu yapıları sayesinde hafif ve yumuşak bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Terlemeyi azaltan özellikleri, gece boyunca bedeninizin kuru kalmasına izin veriyor. Kut dikiş sistemi uygulanan ürünler, bu özellikleri sayesinde daha fazla hava geçirgenliği sağlıyor. Doğal yumuşaklığı hissetmek için kaz tüyü veya bambu içeren yorgan modellerine yönelebilirsiniz. Özellikle kaz tüyünün verdiği yumuşaklık sayesinde geleneksel yorganların vücut üzerinde oluşturduğu ağırlığı yaşamazsınız. Tüm gece boyunca konforlu şekilde uyumanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

 

“Gençlik doğanın hediyesidir. Yaşlanmak ise sanat eseri.”
~ Walter Wincher