Nakit paraya ihtiyacınız olduğunuzda bankanızın ATM’sini sokak sokak aradığınız olmuştur. Benim başıma çok geldi. Üstelik onca aramaya rağmen bankamın ATM’sini bulamadığım da oldu. Başka bir bankanın ATM’sinden para çekince kesilen işlem ücretleri de insanın gerçekten keyfini kaçırıyor. Herkes evinin önüne hesabının olduğu bankanın para çekme ünitesini koyduramayacağına ya da evimizi ATM’lere yakın bir yere taşıyamayacağımıza göre bunun bir çözümü olmalı diye düşünürken Senin Bankan’ın hizmetinden haberdar oldum.

Her bankanın ATM’sini benim bankamın ATM’sine dönüştüren muhteşem bir hizmet. Bu hizmeti duyar duymaz hayatımızı kolaylaştırmak, ATM arama derdinden kurtulmak için internet üzerinden birkaç dakika içinde Senin Bankan’a üye oldum. Böylece bütün banka ATM’lerinden hesabımdaki parayı herhangi bir işlem ücreti kesilmeden çekebiliyorum. Ancak, bunu ayda üç defa yapabildiğimi de mutlaka belirtmeliyim. Zaten bu da yeterli bir sayı çünkü Kuveyt Türk’ün yaygın bir ATM ağı mevcut. Siz yine de paraya ihtiyaç duyduğunuzda bir Kuveyt Türk ATM’si bulamazsanız herhangi bir banka ATM’sine giderek bedava para çekebilirsiniz.

Ortak ATM para çekme ücretini ortadan kaldıran Senin Bankan, para çekme komisyonunu müşterisi adına kendisi ödeyerek bu ücretsiz hizmeti sunuyor. Üstelik bu hizmet 1 Ocak 2019 tarihine kadar geçerli. Kampanyada banka ATM’si ayrımı yapılmıyor, istediğiniz bankanın para çekme ünitelerinden nakit ihtiyacınızı herhangi bir kesinti olmadan karşılamanız mümkün. Başka bankaların ATM’sinden 3 bin TL’ye kadar para çekim işlemini kampanya dahilinde ücretsiz yapabiliyorsunuz.

Senin Bankan’ın bu kampanyasını duyduğumda aklıma “Para sokakta iş onu bulmakta” atasözümüz geldi. Bankanın müşterilerine bedava sağladığı bu hizmet sayesinde adeta sokaktaki her ATM, sizin bankanız gibi. Para çekmek istediğinizde iş herhangi bir ATM bulmanıza kalıyor. Gerisini zaten Senin Bankan hallediyor. Özellikle yolda kalmak kadar yolda parasız kalmak da büyük bir sıkıntı. Bazen her yerde banka kartı veya kredi kartı geçmeyebiliyor ve nakit ödeme yapmanız gerekebiliyor. Eskiden para çekmek için yaşadığımız sorunları hatırladım. Bu yeni hizmet sayesinde olası para ihtiyacını en hızlı ve ücretsiz şekilde çözmek çok kolay.

“Yaşlılık sizi bulmaz, siz yaşlılığı bulursunuz.”
~ Barbara Castle