Gün içerisinde aklıma ne hakkında olursa olsun bir soru gelse hemen Elle internet sitesine bakıyorum. Çünkü kategori anlamında o kadar geniş ve içerik anlamında o kadar dolu ki, tüm sorularımı detaylıca cevaplayabiliyor: Günlük burç yorumlarımı, sağlık hakkında içerikleri, ilişkiler hakkında ipuçlarını ve en önemlisi moda dünyasına ait en son bilgileri kolaylıkla bulabiliyorum. Bu da benim hem kısa vadede hem de uzun vadede daha donanımlı bir insan olmama yardımcı oluyor.

Eğer, alışverişe çıkacaksam muhakkak öncesinde Elle internet sitesine bakıp son trendler hakkında bilgi topluyor ve o mevsime ait olmazsa olmaz parçaları not alıyorum. Bu şekilde mağazalarda hem çok vakit kaybetmiyor hem de bilinçsiz bir alışveriş yapmamış oluyorum. “Moda” kategorisine dalış yaptığınızda su yüzüne çıkmanız epey vakit alıyor, çünkü insanın okudukça okuyası öğrendikçe öğrenesi geliyor. Aynı şekilde, sinemaya gitmek istediğimde de, vizyonda ne var ne yok hemen öğrenebiliyorum ve ona göre plan yapabiliyorum. Pek çok anlamda herkesin işine yarayacak bir internet sitesi diye düşünüyorum. Bunun için de “extra” kategorisine bakmanız, ya da Elle’nin özel “radarımızda” sekmesine basmanız yeterli.

Elle’nin internet sitesi ile ilgili en beğendiğim kategoriden de söz etmek istiyorum. “Elle tv” sekmesini gün  içerisinde çok sık kullanıyorum. Çünkü benim için hem boş zaman aktivitesi hem de keşfedilecek yeni şeyler anlamına geliyor. Bu özelliği ile de yalnızca moda sitesi olmaktan çıkıyor ve çok yönlü bir yaşam sitesine dönüşüyor. Günün her anı için değerlendirmenizi sağlayacak bir içerikle karşılaşmanız çok güzel bir durum, diyebilirim.

Alışverişlerimin olmazsa olmazları olan kozmetik ve cilt bakımı için de yine fikirlerimi Elle internet sitesinden ediniyorum. İçerikleri, önerileri ve sundukları ürünler çok dikkatimi çekiyor. Makyaj yapan herkesin muhakkak öğreneceği bir bilgi var. Örneğin, yeni bir kapatıcı mı alacaksınız, hemen Elle’nin internet sitesine bakın ve önerilenler arasında kendinize uygun olanı not edin, sonra da satın alıp ürünü denemeye başlayın. Bu, hem çok zevkli bir deneyim, hem de ürünün kötü ve beklentinin altında kalmasını engelleyici bir avantaj oluyor. Sonuçta, içerikler kişiye yarar sağlayacak ve gerçekten kullanılıp önerilebilecek türde içerikler; göreceksiniz. “Güzellik” kategorisini de ziyaret etmenizi ve faydalı bilgilerle karşılaşmanızı öneriyorum.

Söylemek istediğim bir diğer konu ise “astroloji” hakkında olacak. Benim gibi, burç delisi iseniz Elle’nin özel astroloji içerikleri tam size göre! Burçlara inanan herkesin, kendisini bu bilgileri okurken daha iyi tanıyacağını size garanti edebilirim. Günlük, haftalık, aylık hatta yıllık burç yorumlarınız bir kenara, burç özellikleriniz ve burç haberleriniz ile ilgili içerikleri de buradan takip edebilirsiniz.

Ve son olarak söz edeceğim kategori, “podyum” olacak. Markaların koleksiyonlarını, yeni defilelerini, çıkardıkları ürünleri ve daha pek çok şeyi buradan takip edebiliyorum. Özellikle, alışverişe çıkmak istediğim zaman bu kategoriyi bol bol ziyaret ediyor ve modayı takip etmeye çalışıyorum. Bu şekilde demode ve sıkıcı olmaktan da kurtuluyorum. En güzeli ise, her zaman dışarıdan bakımlı ve güzel giyinmiş biri olarak görünebiliyorum! Bunu da sadece Elle internet sitesinin bana bütün detayları aktarabilen o güzel içeriklerine borçluyum!

“Gençlik doğanın hediyesidir. Yaşlanmak ise sanat eseri.”
~ Walter Wincher