Buna hepimizin dikkat etmesi gerekir!  İnce saçlar için nasıl yardım bulabiliriz ve onları yaz sıcağında, neminde, tuzunda ve klorunda nasıl sağlıklı tutabiliriz?

En fazla yirmi yaşında, arabanızdan daha pahalı bir giysiyle plajda, somurtkan ve baştan çıkarıcı bir şekilde rüzgar ya da güneşten bozulmamış yumuşak uçuşan saçlar, yüzünü çevreleyen buklelerle yürüyor, kuşe kağıda basılmış magazin fotoğrafı…. hımm, fikri anladınız.

Gerçek şu ki, bu hiç kimse için olası değildir,  bebek inceliğinde ve zayıflığında saçları olanlar için daha da olanaksız .

Doğal olarak, güneş ve rüzgar ince saçlara zarar verecektir. Kısa ya da uzun, dalgalı ya da  düz olması fark etmez. Sonunda saçlarınız kurumuş, dolaşmış ve zarar görmüş olacaktır. Yazın ince saçlarınıza dikkat edin!

Mümkün olduğunca şapkayla koruyun –özellikle üzerlerinde boya ve gölge varsa!

  • İnce saçlar için hazırlanmış şampuanları kullanın.
  • Eğer uzun süre plajda ya da denizde kalmayı planlıyorsanız saçlarınıza bakım kremi sürün ve bırakın. Saç stilinize bağlı olarak, eğer kısaysa şık, biçimli bir şekilde geriye tarayabilir,  eğer yeterince uzunsa da basit bir at kuyruğu yapabilirsiniz.
  • Redken’s Extreme Deep Fuel gibi ciddi bir ürünle düzenli olarak bakım kremini arttırın.

Yazın keyfini çıkarın! İnce saçlarınızı koruyun mevsim sonunda da bir saç kesimi ya da en azından bir düzeltme planlayın!

http://www.helpforfinehair.com/faq.php

“Yaşlanma cahiller için kıştır, bilgeler için ise hasat.”
~ Zen Budizm