Ünlüler paparazzilere karşı hazır olmak zorundadırlar.  Siz de yalnızca aşağıdaki beş ipucunu kullanın daima en iyi şekilde görüneceğinizden emin olun.

Kendinize Çekidüzen Verin, Ayak İşleri İçin Çıktınızda Bile

Hiçbir zaman kiminle karşılaşacağınızı bilmezsiniz.  Çok azıcık bir çaba hafif renkli bir nemlendirici, allık ya da bronzlaştırıcı, hayranlık uyandıran güneş gözlükleri ve ruj  ya da hafif bir parlatıcı içerir. İnce beyaz jean ya da kapriyi yeni ütülenmiş t-shirtle giyin. Metalik düz bale ayakkabılarını ya da sandalları da hareket ve stil için ekleyin. Lekeli, çok küçük, çok torba gibi, çok kutu gibi ve çok eskiye ait  hiçbir şey ya da nasır bağırtan lastik spor ayakkabılar giymeyin.

Cilalı Olun

Ender olarak ünlüleri bakımsız görürüz. Onlar özellikle dalgalı, kıvır kıvır saşlar için havalandırarak kurutmanın önemini bilir.  Duzleştiren serum ve jellerle düzeltme  ve parlatma izlenecek yoldur. Özellikle, nemli ve rüzgarlı yaz günlerinde, alçak bir at kuyruğu yapar ve itaatsiz saç kısım ve katlarını kontrol etmek için stil bir yetişkin saç bandı ve  güneş gözlüklerini kullanırlar.

Yan ve Arka Görüntülerinizi Kontrol Edin

Kimse fotografınızı çekme gayreti içinde değil ancak çenenizde ve kulaklarınızda makyajınızın parladığından, kirli saçları saç hattında kuru bir şampuan spreyiyle tazelediğinizden emin olun ve ayrıca uygun bir sütyen kullanın ve poponuzu kapatın –uzun bir hırka harika bir son dakika parçasıdır.

Her Kıyafetinizi, Yalnızca Yeni Bir Şeyle Bile Olsa Güncelleyin

Kişisel bir stiliste gerek yok! Tırnaklarınızla başlayın. Klasik kırmızı ve Fransız manikürünü mercan, şeftalimsi pembe ve mavi ya da yeşilin herhnangi bir tonuyla değiştirin. Temel giysileri akıcı ipek  bluzlarla, çizgili t-shirtlerle, desenli bol bluzlerle, işli tuniklerle güncelleyin. Parlak bir renkte büyük sarkık bir çantayı ve uzun bir staement kolyeyi her şeye ekleyin. 2011 yılı görünmek istiyorsunuz, “arşive” ait değil.

Zor İşleri, Uç Bir Saç Rengi Değişimi Gibi,  Bir Profesyonele Bırakın

Ünlülerin hazırda makyaj uzmanları vardır ama siz size en yakin mağazanın  makyaj tezgahında durup bir parti için göz ya da tam makyaj yaptırabilirsiniz.

http://www.thirdage.com/fashion-personal-style/how-to-look-good-all-the-time?

 

“Yaşlanma cahiller için kıştır, bilgeler için ise hasat.”
~ Zen Budizm