Ellerinizin Yaşlanma Belirtilerini Ortaya Çıkarmasını Azaltın

Yüzünüzden sonra elleriniz, büyük bir olasılıkla, bedeninizin en çok görünen kısmı. Tıpkı yüzünüzün yaşlılığın belirtilerini göstermesi gibi elleriniz de yaşlanmayı gösterir.  Aslında, yaşlanmanın ilk belirtilerinin ellerinizde görünmesi daha olasıdır.

Pigment değişimleri, yaşlılık lekeleri, doku değişimleri, yağ kaybı, kontur değişimleri ve çıkıntılı damarların hepsi ellerin yaşlı göstermesine katkıda bulunur.

Ellerinizin üstündeki cilt son derece hassastır ve çok incedir. Damarlar iyi görünür çünkü cildin altında hemen hemen hiç yağ yoktur. Zamanla, oradaki bütün yağlar azalır, deri kurur ve gevşer, damarları daha da görünür hale getirerek. Yıllarca güneşe ve çevre koşullarına maruz kalmanın ellere verdiği hasar yaşlılık ve güneş lekeleri geliştirmeye başlar.

Çeşitli El Gençleştirme İşlemleri Var.

Yüzünüze uygulanan işlemlerin aynısının çoğu ellerinizi de daha genç hallerine getirmeye yardımcı olabilir. Bir işlem ya da işlemler kombinasyonu genellikle istenen sonuçları almanızda kullanılır.

Yaşlılık lekelerine,  lekelerin yok olmasına ve dokuların daha az saydam olmalarına yol açan kimyasal peelingle işlem yapılabilir. Laser ikinci bir opsiyondur, kısa laser ışık patlamaları yavaş yavaş koyu yaşlılık lekelerini yok eder.

Göze hoş görünmeyen damarlar scleroterapiyle düzeltilebilir. Bu işlem sırasında damarlara, beyaz renk almalarına ve yavaş yavaş da yok olmalarına yol açan bir solusyon enjekte edilir.

Scluptra® and Radiesse® gibi dolgular enjekte edilerek ellerin hacmi arttırılabilir. Dolgun eller daha genç bir görünüme katkıda bulunur.

El gençleştirmede böylesine çeşitli seçeneklerle size uygun, en iyi işlem seçimini belirlemek için doktorunuza danışın.

http://renewyoumd.com/aginghands.html

“Gençliğin yaşı yoktur.”
~ Pablo Picasso