Anti-aging  bize kim olduğumuz ve nasıl göründüğümüzle ilgili olarak bir milyon yolla yardım ediyor.

Anti-aging nedir?

  • Sağlıklı şeyler yiyebilir ve  tekrar şekle girebilirsiniz.
  • Muhteşem görünmekiçin “yüksek teknolojili” cilt bakımı kitabındaki her ipucunu ve hileyi kullanın.
  • Bazı sihirli makyaj tekniklerini seçin ve mükemmelden daha iyi görünmeyen her şeyi azaltın.
  • Hayatınızı avantajınıza olacak şekilde yönetmeyi öğrenin. Güçlerinizi bulun, daha az endişe edin, daha çok gülün ve şimdi ve gene çılgın bir şeyler yapmaya kalkışın.
  • Yaşamın sunuyor olduklarına açılın ve yaşamınızın kalan kısmından zevk almaya başlayın!

Sizmişsiniz gibi geliyor mu?

Hayır? Üzülmeyin. Başlamak için hiçbir zaman geç değil…

Bu sayfalarda yanıtları ve bu konularla nasıl savaşacağınızı bulacaksınız. Magazinlerdekinden farklı olarak burada bütün yanıtlar kadınların 50’li, 60’lı ve daha ileri yaşları için ayarlanmıştır.

Harika görünüp, muhteşem hissettiğinizde yaşamın iliğini çıkaracaksınız.

Sağlıklı beslenmek, bağışıklık sistemini yükseltmek, kemikleri güçlendirmek ve kasları geliştirmek için diyetinize katacağınız süper yiyecekler hakkındadır. Yanısıra, temiz bir cilt, sağlıklı tırnaklar, parlak saçlar…,  karın şişkinliğine, baş ağrılarına ve kuşkusuz kilolara ne olduğunu merak edeceksiniz. Daha kolay olamaz!

 

Tekrar şekle girmek, doğru yolu bulursanız eğer, kolay. En iyi anti-aging yolu, moralinizi ve enerji düzeyinizi yükseltir. Bel çizginizin nereye gittiğini keşfeder ve kalçalarınızda biraz hava hissetmeye başlarsınız.  Ritminize… kaybetmek durumunda olduklarınıza (?) dönmek için harika fikirler ve kolay yollar.

Parlak cildi tekrar elde etmek demek çok iyi bildiğiniz düzgün cilt dolgunluğu demek. Günümüzün devrimci anti-aging cilt bakımı cilt dokunuzu geliştirebilir ve kırışıklıkları en aza indirir. Yorgun cildi parlatır, tazeler ve sizi hayran bırakacak bir esneklik kazandırır. Doğru ipuçları ne ve onları nasıl kullanacaksınız. Hangisi sansasyonel hangisi ve boşa harcanmış para.

Nasıl olduğunu bilirseniz makyaj size sihrini gösterir. Olgun cilt için hangi fondötenin en iyi olduğunu bulun.  Düzensiz renkleri ya da göz altındaki morlukları örtmek için onu kullanın. İyi bir göz ve kaş makyajına ulaşmak için ilgili ipuçları ve hileleri görün. Eski makyaj alışkanlıklarınıza yepyeni bir rakip…

Yaşamınızı daha iyi yönetmek için yollar bulun. Stresle, kızgınlıklarla ve endişeyle başa çıkmak için. Makaleler dışında benim önerim benzer problemlerle karşılaşmış insanların hikayelerini paylaşmaları, herkese açık bir davet bu. Belki mutlu bir yaşam elde etmek için çok çalışmaktan ziyade mutlu andan zevk almayı öğrenebilirsiniz!

Hobilerinizi ve yaptıklarınızı gözden geçirin. Onlar alışkanlıklar mı? Yemek istemediğiniz halde hala kekler pişiriyor musunuz? Yakınlarda dijital SLR kamera kullanmaya ve fotoshopun nasıl kullanıldığını öğrenmeye başladım. Bazen insanı çok kızdırıyor ancak gri hücreler için bir anti- aging meydan okuma ve çalıştığında  çok iyi hissettiriyor.

Ben daima insanın sevdiğini yapmasının temel kriter olduğunu düşünürüm. Bu sayfalarda esin bulun ya da sizin için işe yarayan ve paylaşmak istediğiniz bir fikriniz varsa yazın. Sizden haber almaktan çok memnun olurum ve bekli de hikayenizi bu sitede yayınlarım.

Bir dilim kek yediyseniz  ya da hafta sonu egzersiz yapmadıysanız kendinizi cezalandırmayın. Unutmayın bu bir yaşam tarzı, cezası olan bir kontrat değil.

Bulmamanız gereken bazı muhteşem pahallı kremlerle bütün kırışıklıklarının kaybolduğunu söyleyen 30 yaşındaki modellerin fotoğrafları değil.

Bu işe yaramayacaktır. Eylemdeki anti-aging yapar!

Güzellik rutini konusunda biraz zaman harcamak güvenimizi arttırabilecek ve kendimizi iyi hissetme potansiyelimizi bize hatırlatabilecektir.

Mutlu olduğumuz zaman hepimiz daha iyi görünürüz. Kendimizi sevdiğimizde etrafta olmamız daha hoştur.  Bu en basit anti-aging işlemdir ama günümüzde ulaşılması da öylesine zordur.

Sorunlarımızla ve çoğunlukla çocuklarımızınkilerle ve torunlarımızınkilerle uğraştığımız hızlı hayatımız her uyanık dakikamızı dolduruyor görünüyor.

Görünüşünüzü değiştirmek için bir güven oluşturmak, yaşam tarzınıza, zevk alacağınız şekilde değiştirmek için, bir çeki düzen vermek hanım evlatları için değildir, bunu siz yapabilirsiniz!

Güle güle stres, spa isteyen? Bir hobi edinmekten ne haber, her zaman bir kursa katılmak, İngilizce öğrenmek ya da yalnız biriyseniz online flörtü denemek ve kendinizi bir akşam yemeğine davet ettirmek için zamana sahip olmak isterdiniz.

Anti- aging yalnızca mucize kremler demek değildir! Yaşamdan hoşlanmak, iyi hissetmek ve kendimizle mutlu olmaktır.

Sayfalarımız arasında dolaşın, canlılığınızı kazandıracak ipuçlarını seçin, kilo vermenize yardımcı olun ve görüntünüzü değiştirin.

Kendiniz için biraz zaman ayırın ve yaşamın bu zamanının amacını yerine getirin, gevşeyin, zevk alın ve genç kalın!

www.anti-aging-4-mature-women.com

“Yaşamak ve yaşlanmak tek ve aynı şeydir.”
~ Pamela Blair