Gençlerle flörtün daha eğlenceli olduğunu düşünürsünüz? Bu flört uzmanı katılmıyor.

 flöet

Benzer Benzerle Gider

Daha genç kadınlarla flört etmenin daha kolay ve eğlenceli olduğunu düşünürsünüz? Ken Solin, 69, Amerikan Emekliler Topluluğu flört uzmanı, yazıları düzenli olarak diğer Boomer ilişkili sitelerde ve Huffington Post’da çıkıyor, size katılmıyor.

25 yıldır, kesintili olarak, bazıları kendisinden çok genç olan flörtlerine aynı rolü vererek çok fazla zaman harcadığı bir flört havuzunda yaşadı. “Ondan nefret ettim. Aynı referans çerçevesine sahip değildik,” diyor, şimdi “en iyi arkadaşım” dediği biriyle bir ilişkide olduğunu açığa çıkararak.

genç

Daha Genç Kadınlar Farklı Bir Sayfada

Dan Collins, 51, Baltimorlu bir yazar, MD, aynı fikirde. Daha genç kadınlar şakalarınızı anlamıyor. Bütün gece dışarıda olmak istiyorlar. Anlamlı bir ilişkiyi sürdürebilmek için gerekli olan ilişki becerilerine pek sahip değiller.

Solin, Boomer kadınlarının daha güçlü olduklarını, dayanma gücüne sahip olduklarını ve tercih ettiği grubun onlar olduğunu söylüyor: Bir sorunun ilk belirtisinde “bırakıp kaçmazlar.” O halde, Boomer kadınları flört seçenekleri kategorisinin “daha iyi seçim” özelliğine nasıl ulaştı? Onları böyle büyük yapan nedir? Yapılan konuşmalara göre en azından beş neden var.

emin

Neden #1: Kendilerini tanıyorlar

En iyi arkadaşları Boomer kadınları olan Dan Collins, onları genç kadınlardan daha çok kendi merkezlerinde bulduğunu söylüyor. Yalnızca bir boşluğu doldurmak için bir erkek aramıyorlar.

“Boomer kadınları ne sevdiklerini ne sevmediklerini öğrenmişler, dolayısıyla onlarla ilgili olarak çok fazla ‘tahmin işi’ yok diyor.  Uzun gereklilikler listesi yapmaya çalışmıyorlar, diye ekliyor, çünkü “yaşlandıkça, eğer bütünüyle aptal değilsek, gerçekte kim olduğumuzu ve hayatta gerçekten neye gereksinimimiz olduğunu algılamaya başlarız.”

ellerNeden #2: Kendilerine güvenliler

Beth Portolese, 56, insana kaynaklarında çalışan ve 50 yaşın üstünde  kadınlar ve erkekler için bir yaşam tarzı websitesi Fiftyisthenewfifty.com-başlatan bir NewYork’lu, Boomer kadınlarının affetme ve anlama güvenleri var, genç kadınların çoğunlukla sahip olmadıkları bir şey, diyor.

Bir nedeni, “seks daha az önemli,” diyor. Dolayısıyla eğer erkeğiniz bunun için bir hap almak istiyorsa, bu bizim için bir konu değil; bir gerçeklik. Bunun gibi diyor, “Eğer erkeklerin kendi cinsellikleriyle bir meselesi varsa, eğer işi yapmak için ilaca ihtiyaçları varsa, kadınlar anlarlar.”

Bunu kişisel algılamazlar.

bakışma

Neden  #3: Sizinle ilgililer

50’nin üstünde ve daha yaşlı kadınlar sizinki gibi şeylerle ilişki kurar ve benzer geçmiş referanslara sahiptirler, diyor Collins, “internetten, faks makinalarından ve geri sarılan VHS teyplerinden önceki dünya gibi.”

Paylaştıkları deneyimlerinden dolayı Bommer kadınları flört etmek isteyebileceğiniz daha genç kadınlardan daha az beklentilere sahiptirler. “Biz evlenmek zorunda değiliz,” diyor Portolese. “Erkek arkadaşlarımız gibi biz de daha önce evlendik… Biz tersine arkadaşlık istiyoruz.”

sarılma

Neden #4: Arkadaşlığınızdan hoşlanıyorlar

Collins, daha genç kadınların isteyeceği yakışıklı bir asi tip olmadığını itiraf ediyor, yaşına yakın kadınları bunun için uygun buluyor. Onlar, insanı insanın özü… için seviyorlar. İlgililer mi, dinliyorlar mı, ulaşılabilirler mi, nazikler mi, makuller mi?

Güvenilir, iyi dinleyici ve sürekli dışarıda içki içmeye gitmeyen erkeklerin değerini olgun kadınlar biliyor.

red

Neden #5:  Bilgelik kullanıyorlar

50’nin üstündeki kadınlar bilirler ki “gerçek ilişkiler zordur,” diyor Solin ve açıkça sizinle farklı fikirde olabilirler ya da tersi, kaçmadan. Onlar bilir ki “Gerçek ilişki becerilerinin gelişmesi zaman alır… ve onlar sabırlıdırlar,” Kendi kişisel gelişimleriyle ilgili olduklarından flört ettikleri erkeği korumak, ona öğretmek gereksinimi duymazlar,” diyor, “Kendi üstünde çalışmış erkeği bulmak için bekleyeceklerdir.”

http://www.grandparents.com/family-and-relationships/dating-and-marriage-and-sex/why-men-love-older-women?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nl664&utm_content=html

 

“Ancak yaşlanan birisi yaşam hakkında tam ve uygun bir tasarıma sahip olur.”
~ Schopenhauer