Şimdi eğlenme sırası bende!”

Boşalmış yuva, menopoz ve ufuktaki yaşlanmaya ilişkin her türden  düşünceyle baby boomer kadınları elliden sonra eğlenceyi en hayret verici yerlerde buluyor! Elli olma olayının kendisi bile bir sürü yönden özgürleştirici, hayatınızı gözden geçirme, nerede olduğunuzu ve nereye gittiğinizi değerlendirme fırsatı vererek…  Ansızın ortaya çıkan yeni şeyleri deneme özgürlüğü ufukta taze bir esinti gibi.

Çok gecikmiş gezilerden pole dansının ince sanatlarını araştırmaya kadar olasılıklar sınırsız! Yaşamın bu zamanında kadınlar yalnızca kullanacakları daha çok zamana değil başka bir şeye de sahip: özgüven ve görünür, tanımlanamaz ve çok cazip bir kendine güven havası veren bir denge. (Yirmilikler kendinizi yiyebilirsiniz!) 50’den sonra yaşam gerçekten ilginç olabilir…

Bazı yeni deneyimleri araştırın, kocanızla ya da partnerinizle, çocuklarınızla ya da torunlarınızla ya da tamamen kendinizle! (Harika bir seçenek, hayır mı?). Her yaştaki kadınları yalnız  olarak seyahate götüren tur ya da seyahat şirketleri var. Başka bir ülkede ya da deneyimlemek istediğiniz her hangi bir yerde kendinizi nasıl hissedeceğinizi hiç düşündünüz mü?

Tutkularının ne olduğunun önemi yok: yorgan dikmek, tekerlekli paten, arazide yürüyüş ya da resim yapma, baby boomer kadınları çabuk öğrenir dolayısıyla elliden sonra eğlence bulmak kolay: heyecanlı bir zaman, menopoz, boşalmış yuva ve hepsi!

http://www.fiftyisthenewforty.net/fun.php

“Yaşlanma cahiller için kıştır, bilgeler için ise hasat.”
~ Zen Budizm