Şubat ayında New York moda haftası bahar ve yaz trendleri basladı, ancak sezonun bazı son moda görüntüleri göz korkutucu olabilir. Fosforlu renkler, grafik baskılar –bunlar podyumlardaki süper modellerde inanılmaz görünüyor, ancak sizin üzerinizde gülünç durabilirler diye düşünüyorsunuz değil mi? Yanlış. Bu becerili trendleri her yaşta giyebilirsiniz, yalnızca biraz ayarlama yapın, hepsi o kadar:

TAYTLAR:

Kızlar için: Düz renkleri tercih edin ve A’la Sienna Miller tarzı hoş bir üstle eşleştirin. Bacaklarınızın uzun görünmesi için yüksek dolgu topuklu ayakkabılar giymeyi de unutmayın.

Anneler için: Yüksek dolgu topuklu ayakkabıları unutun. Hafif bir kadın gibi görünmek istemezsiniz. Sevimli düz ayakkabılar ve yeni siyah PARLAMAYAN ve her kıvrımı göstermeyen likralı pantolonlardan bulun ve üstüne düz renk, uzun, stil bir yün tünik giyin. Bunda amaç kalçayı örtmektir.

Kızlar için: Ne tür desen olursa olsun ucuz duran dar likra üst ve elbiselerden kaçının. Üstler dökümlü olmalı. Bu sezon kısa evaze elbiseler şart. Büyük, göze çarpan mücevherler kullanın. Mininizi seçerken yakışan boy hala önemli.
Anneler için: Çarpıcı desenlerden çok ince desenleri seçin, turist gibi görünmek istemezsiniz. Grafik desenli basit bir (yakasız kolsuz) elbise harika görünür, ya da eğer o kadar cesur değilseniz nötr bir kıyafetle büyük aksesuarlar kullanın. Yaşlıca anneler etek boylarını tam diz üstünde tutmalılar. Bel çizginize güveniyorsanız kalınca bir kemer kullanın.

JEANLAR

Kızlar için: İncelik etkisi yaratmak için üzerine uzun bir tünik giyilen çorap darlığındaki jeanler hala rağbette. Bütün jeanler belden biraz yüksek, bel düğmesinin biraz altı da hala zamana uygun.

Anneler için: “Dar” bir uyum seçin fakat denge için pacalar hafif genişçe olsun. Çorap darlığındaki jeanler orta bölgenin daha geniş görünmesine yol açar. “Daha ince görünüş” için karın ve arka kalça destekli streç jeanleri arayın. Uzun tünikler anneler için de harika. Bu kızınızla paylaşabileceğiniz bir giysi parçası!

MAKYAJ

Kızlar için: Dudaklar boyasız, cilt temiz görünümlü, gözler tamamen parlak ve pırıltılı farlı. Bahar makyajının heyecanı gözleri ortaya çıkaran gölge ve eye-liner.

Anneler için: Annelerin dudaklar için biraz daha renge gereksinimi var, fakat biraz allıkla açık bir fondöten de iş görür. Gözlerinize biraz farla parıltı verebilirsiniz,  fakat fazla dışa taşmayın, göz kapağının iç köşelerine ya da kaş kemiğine sürün.

AYAKKABILAR

Bale ayakkabılarının dönüşü güzel. Kızlarda hayranlık verici ve anneler için de nasırlardan koruyucu. Her ikiniz de parlak renkli rahat kısa pantolonlarla ya da dizin hemen altında metalik hafif, akıcı eteklerle giyebilirsiniz.

Genel olarak annelerin gözleri bu bahar kızları için neyin moda olduğunda olsun ve yıllar içinde renklerinin ve vücut şekillerinin nasıl değiştiğini akılda tutarak, kendilerine yumuşatarak uygulasın. Kızınızın tazeliğini ve yaratıcılığını kopya edin – yalnızca daha kibar bir görüntü için yumuşatın.

wellpast50.blogs.com

“Pek az insan yaşlanmasını bilir.”
~ La Rochefoucauld