Lois Lay JhonsonEn iyi Güzellik İpuçlarım

Yeni güzellik kitabım The Makeup Wakeup: Revitalizing Your Look At Any Age (Makyaj Uyanış: Her Yaşta Görüntünüzü Canlandırma) kitapçılarda bulunuyor. Güzellik ve moda editörü olarak binlerce zeki, başarılı modeller, aktristler ve sonuna kadar oyunun içinde olmayı planlayan gündelik kadınların fotoğraf çekimleriyle yirmi yıldan fazla bir süre harcadım. İşte size de birkaç can alıcı ipucu.

KAHKÜLLERİNİZİ KESİN YA DA KAŞLARINIZI YENİDEN ŞEKİLLENDİRİN. Giysileriniz ve saçlarınız ne kadar trendi olursa olsun çok kısa, çok zayıf, iribaş ya da virgül gibi şekillenmiş kaşlar görünüşünüzü yaşlı gösterecektir. İki seçenek: kaşlarınızı gür ve uzun bir şekil için pudrayla ve kalemle doldurun ve uzatın ya da uzun yumuşak tam kahkül kesin, tam kamuflaj için. İki yolla da gözleriniz daha belirgin ve büyük görünür.

ÜÇ TÜR KAPATICIYA GEREKSİNİMİNİZ VAR. 50’de sonra her işi gören tek bir kapatıcı olmaz. Kahverengi noktalar için opak kapatıcı bir kreme gereksiniminiz var. Şeftali ya da bisküvi tonlarında hafif renkli nemlendirici bir kapatıcı krem, mor halkalar için ve yorgun gözleri parlatmak için  de pırıltılı pembe parlatıcı krem.

ASIL FARKI FONDÖTEN FIRÇASI YARATIR. Cilt gergin, sıkı hissedilişini yitirince  fondöten kullanımı için bir fırça gerçek bir çözümdür. Yüzdeki yama ve çizgi gibi görüntüleri yok eder.  Düzgün, çizgisiz bir görüntü verir cilde. Fondöteni kullanmak için fırçayı geri ve ileri hareketlerle uygulayın ve sonra ekstra kapama istediğiniz yerlere de hafif dokunuşlar yapın.

DOĞRU SAÇ RENGİ İNCE SAÇI DOLGUNLAŞTIRIR VE CİLDİ GELİŞTİRİR. Gerçek şu ki yalnızca pek az hanım harika bir gri saça sahip. Diğerlerimiz boyadan yararlanıyoruz ve … Renksiz solgun cildi ısıtmak için genel renk olarak daha açık olana gidin. İnce düz saçları çoğaltmak, kök kısımlarındaki görünür kafa derisini belirsizleştirmek  için  gölgeler ekleyin (saçınız gri bile olsa!) ve herkesi on yıl yaşlandıran düz sarı ya da esmer rengi bırakın.

KANITLANMIŞ DE-AGERLAR DAHA İYİ CİLT VE MAKYAJ UYGULAMASI SAĞLIYOR.  Menopoz sonrası cilt daha fazla nem ve peelinge gereksinim duyar.  Hyaluronic asit, retinoller ve anti oksidanlar gibi içerikler daha sıkı, daha temiz, daha düz cildin tekrar kazanılmasına yardımcı olur. Yoğunlukla ve kurulukla bir kez uğraştığınızda makyajınız kolaylıkla kayar, daha iyi harmanlanır ve daha başarılı olur.

RENK CİLDİNİZE ENERJİ VE SICAKLIK VERİR. Sıra dudaklara ve allığa gelince doğal renkleri, bejleri kullanın ve toprak  bronzlarını  taze, temiz, pembe, kayısı ya da berry renkleri için çok pigmentli fakat katışıksız formüller dokuya aşırıya kaçırmaksızın renk ekler.

PARLAMIŞ GÖRÜNMEK EN İYİ İNTİKAMDIR. Bu gösterişsiz ile muhteşem, özensiz ve özenli arasındaki farktır ve sürekli bakım sizi oraya götürür. Yeni başlayanlar için: kıvırcık saçları düz ve dolgun yapın, kulak piercingleri yaptırın, sandaletleri hazır tutun, beden ve yüz fırçaları kullanın, aylık bakım yaptırın ve lekeli her giysiyi fırlatın.

http://www.thirdage.com/beauty/my-best-ever-beauty-tips?page=0,1#ixzz1HWfLQQdN

 

“Ancak yaşlanan birisi yaşam hakkında tam ve uygun bir tasarıma sahip olur.”
~ Schopenhauer