Doğru hileleri kullanırsanız gerçek yaşınızdan 10 yıl silersiniz

Hepimiz TV de harika yenilenmeler görüyoruz, profesyonel yardımın gücüyle insanların nasıl değişimler geçirdiğini: bir kuaför, bir makyaj sanatçısı, bir moda stilisti. Özellikle TLC’deki “10 Yıl Daha Genç” gibi programlarda.

Makyaj kekteki kremadır. Yenilenmedeki son adımdır. Diğer her şeyi daha iyi duruma getirebilir ya da berbat edebilir. Çok iyi makyajlı ünlüler görüyoruz  aynı zamanda da onları en iyi halinde göstermeyen makyajları da. Makyaj sizi daha genç de, daha yaşlı da gösterebilir.

Az daha iyidir. Çok fazla makyaj sizi yaşlandırabilir. Bu, ağır göz makyajının görünüşe yıllar eklediği   dünyanın bazı yerlerindeki ortak sorun.

Daha açık renk ruj. Koyu rujlar dolgun dudaklı kadınlar için harikadır. Yaşlandıkça daha açık rujlar daha iyidir.

Modern tutun. Her moda trendine uymak zorunda değilsiniz, ama daima aynı makyaj tipi ve stilini kullanmak tuzağına da düşmeyin. Moda dergilerindeki ve stil websitelerindeki resimlere bakın ve daima yeni bir şeyler deneyin.

Daha hafif eyeliner.  Çok koyu eyeliner bakışları çok sert gösterebilir ve gözlerin etrafındaki ince çizgileri belirgin hale getirebilir. Siyahtan, kömür rengine, koyu griye, koyu maviye ve benzer renklere geçebilirsiniz.

Kaşlarınızı şekle sokun. 35’ten sonra kaşlarınızı 20’nizde olduklarından biraz daha dolgun yapın. Çok ince kahverengi yaşlı görüntü verir.

Ellerinizi ve ayaklarınızı en iyi durumlarına getirin. Düzenli olarak manikür ve pedikür yaptırın ya da kendiniz yapın.

Genç erişkinlerin modasından kaçının. Bazı modalar yalnızca genç erişkinler içindir ve eğer olgun kadınlarca kullanılırsalar, iyi görünmezler. Buna iyi bir örnek yaldızdır. Birazcık bir parlaklık kullanabilirsiniz ama fazlasını gençlere bırakın. Trendleri takip edin ve yalnızca yaşam tarzınıza, yaşınıza ve kişiliğinize uyanları seçin. 40’larınızdayken pek düşünmeden genç erişkin modası seçmeye çalışırsanız, yalnızca kendinizi maskara edersiniz.

http://www.mynippon.com/beauty/makeup-look-younger.htm

 

“Gençliğin yaşı yoktur.”
~ Pablo Picasso