En iyi şeklinizde görünün ve yardımcı moda ipuçlarımızla size en iyi gidecek trendleri bulun.

çöp

Anne jeanleri giymeyin” gibi çok eski moda buyrukları bir nedenle var: en iyi şeklinizde görünmenize ve hissetmenize yardımcı olmak için, tarzı ve rahatlığı dengeleyerek. Ancak, kendinizi zamanından önce yaşlandırmadığınızdan emin olmak için diğer kurallar nedir? Keşfetmek için okuyun.

ceket

Renk Konusunda Bir Not

Altın Kızlar, dökümlü pasteller ve çiçekli desenlerle ortalığı salladı ama o, o zamandı ve bu, şimdi. Dökümlüden çok oturana doğru yön değiştiren biçimleri aramak ve  çiçeklerli de vurgu olarak kullanmak daha iyi ve daha çok yakışanıdır.  Kadınsı pasteller ve daha açık renkler şimdiki temel bahar trendiyken  sizi solgun göstereceklerinden dolayı bunları kullanırken stratejik olun. Eğer renk konusunda tedirginseniz üstler söz konusu olduğunda mücevher tonlarına (derin kırmızılar, zümrüt yeşilleri, safir mavileri) bağlı kalın, onlar çoğu cilt tonuna yakışır ve sizi canlı göstermeyi sürdürür.

sütyen

Yanlış  # 1: Tam uymayan  sütyenler

Bu moda başarısı için en can alıcı buyruktur : Sütyeninizin tam olarak uyduğundan emin olun. Yakın zamanlı araştırmalar yüzde 85’imizin yanlış sütyen bedeni kullandığımızı söylüyor. Doğru sütyen anında göğsünüzü kaldırır ve düzeltir, size baştan yakışan bir siluet sağlayarak. Beden numaranız konusunda emin değilseniz mağazanızda çamaşır seksiyonundaki uzmanı görün ya da Victoria Secret gibi bir mağazaya gidin. Eğer beden numaranızdan eminseniz gene de evinizde bizim sütyen oturtma rehberimizi kontrol etmek isteyebilirsiniz.

pantolon

Yanlış  # 2:  Kesik, geniş paçalı kapriler

Kim kaprileri sevmez –fonksiyonel ve tatlılar. Ama onlar söz konusu olduğunda daha dar olanları daha iyi. Audrey Hepburn ya da Jackie O. yu düşünün. Geniş paçalı, tam boy pantolonlar yakışıyor, geniş kapri boyu pantolonlar bacak hattını keser ve çekici olmaktan çok tıknaz görünürsünüz. Dar paçalı ve tam bileğin üstünde duran bir kapriyi deneyin – çok şık.

kazak

Yanlış # 3: İkili takımlar

Biliyoruz, biliyoruz, ikili setler kolay ve kollarınızı örter. Ancak günümüzde eşleme-eşleme eşitliyor, uyuklatıyor. Tersine, ilginç kabarık bir örgü süveteri yeğleyin sonra içteki gömleğin manşetlerini göstermek için kolları yukarı çekerek şık ve basit bir etki yaratın. Oh, ve eşleşen eşarbı kaybetmenin de zamanı!

elbise

Yanlış # 4:  Jarse kumaş

Dokuma jarse kumaşlar ultra rahat ve uygun olarak bilinirler –iki inkar edilmeyecek çekicilikte özellik. Ancak özel bir gün için alışveriş yaparken bu ince, bedene sarılan kumaştan kaçının; doğal olarak bedeni sarar, çoğunlukla da en iyi özelliklerimizi ortaya çıkararak değil. Onun yerine çift dokuma keten karışımlı ponte gibi daha fazla yapı sağlayan bir kumaşı deneyin.

etek

Yanlış # 5: Daima siyah pantolon giyme

Giyimli görüntünüz için siyah pantolonlara aşırı abanma eğlencenizi sınırlar, kadınsı etekler de rahatlık sağlar. A-hatlı ve kalem etekler evrensel olarak yakışır ve daha önce hiçbir zaman böyle kumaş ve desenlerle sunulmadılar.  Güvenli (oku: sıkıcı) bol pantolonlarınızı üstüne ne giyeceğinize bağlı olarak yükselip alçalan şekilde giyebileceğiniz parıltılı eteklerinizle değişin. Anında yenilenmiş görüneceksiniz.

ayakkabı

Yanlış # 6: Fazlaca hassas ayakkabılar

Dalga geçiyoruz, doğru mu? Evet, bir tür. İyi haber şu ki eski moda ayakkabı “in” (hepimiz aklandık!) ancak kadın benzeri kedi yavrusu topuklular da. Alçak topuklar ark desteği verdiğinden ve hafif sivri burun ayağınızı uzattığından neden denemeyelim. Alçak topukla kendinizi tarz sahibi ve rahat hissedeceksiniz.

gözlük

Yanlış # 7: “Nine” gözlükleri denilenler

“Önemsiz şeylere üzülme” mantrasıyla bundan daha fazla aynı fikirde olamayız. Gene de modada genellikle görünüşünüzü yapan da bozan da küçük şeylerdir. Boynunuzda iplerle sarkan antika okuma gözlükleriyle klasik bir nine klişesinden kaçının. Onun yerine seksi çağın “inek” şıkını benimseyin. Kalın Ernest Hemingway tarzı çerçeveleri yeğleyin ve ince metal çerçeve ya da çerçevesizleri arkada bırakın.

cep tel

Yanlış # 8: Teknolojik aksesuarları atlama

Her zamankinden daha çok akıllı telefonlar ve tabletler hergün kullandıklarımızın kaçınılmaz bir parçası oluyor. Onları desenli kaplar ve kılıflarla süsleyerek kişiliğinizle oynayın, iPhonunuzdaki bütün özelliklerin nasıl kullanılacağını bilmeseniz bile.

http://www.grandparents.com/health-and-wellbeing/beauty-and-style/fashion-mistakes-that-age-you?utm_source=Newsletter&utm_medium=635

“Geçmiş bir önsözdür.”
~ Washington D.C.de Ulusal Arşiv önündeki bir levhadan