Menopoz  Sırasında Ayak Acısından Kaçının!

Hadi yüzleşelim…baby boomer kadınları için her zaman stil ayakkabılar bulmak kolay değil! Bedenlerimiz olgunlaştıkça ve orta yaşa yaklaştıkça değişimler geçirir ve bu ayaklarımız için de söz konusudur.

Ansızın yüksek topuklular ve platform ayakkabılar ortadan kaybolur ve siz modaya uygun bir ellilik olursunuz…kendi cildiniz içinde rahat, kim olduğunuzdan mutlu ve 20’lerinizde çığırtkanlığını yaptığınız  “güzellik sancılıdır”  mantrası – hımm- saçmalıktır! Girin… büyükanne ayakkabılarına? Hayır, büyük annenizin giydiği rahat düz ayakkabıların zamanı değil henüz (onları sevmiyorsanız kuşkusuz!) Bazı kadınlar menopoz sırasında ayak ağrısı deneyimler ve neyse ki ellilerindeki kadınlar için çok fazla rahat stil ayakkabı var! Bakın en popüler baby boomer süper modellerin giydiklerine… şaşırabilirsiniz!

Doğru ayakkabıyı nasıl seçersiniz! Birkaç basit kural:

Stiletto topuklular: Bunlar sizin için yalnızca uygun olmamakla kalmıyor, rahat da değil… bunlar ayaklarınız için oldukça kötü! Güzel haber şu ki alçak topuklularda, topuklularda, düz ayakkabılarda sonsuz ayakkabı stili var bu da harika stilleri, renkleri ve fiyat aralığı bulmanızı garanti ediyor.

Geniş ayaklar: Ne yazik ki, yaşlandıkça ayaklarımızın genişlediği doğru. Geniş olanları denemekten kokmayın, özellikle online olarak en güzel stillerde daha geniş ayakkabılar bulabilirsiniz.

Kemik çıkıntıları, nasırlar: Ayak altı ve üstündeki nasırlara göre ayakkabı alıyorsanız kendinize  zaman tanıyın.  Ayakbıcıda zamanınızı rahat rahat kullanın… ayağa kalkın, etrafta yürüyün, ayağınızda esnek ve  rahat olacak ayakkabıları deneyin. Rugandan, affetmeyen sentetiklerden ve ayağın bu tür sorunlu kısımlarından geçen dikişli ayakkabılardan kaçının!

Şiş ayaklar: Bağcıklı, rahatlatılabilen, kolay giyilen ayakkabılar ve Ugglar gibi rahat botlar.

Sezon avantajlarından yararlanın! Yazın büyük ve geniş ayaklar için marketlerde hoş, süslü sandallar ve düz ayakkabılar var. Süetler kışın daima ‘in’ dir ve Ugglar harika dengeleyiciler olarak milyonlarca kadını mutlu etti ve herkese uyuyor!

Stiliniz spor, pratik, ciddi ya da sade zarif olsun online alışveriş doğru ayakkabıyı bulmanızı kolaylaştırıyor! Makyaj ipuçlarını ve  cilt bakımı ipuçlarını görün!  Modern bir ellilik olmak için diğer kadınlar neler yapıyor konusundaki bilgiyi görün!

http://www.fiftyisthenewforty.net/shoes.php

“Neşe ve kahkaha olduktan sonra varsın kırışıklıklar gelsin.”
~ Schakespeare