Bazı şeyler GENÇ ve GENÇLİK DOLU derken, bazıları da YAŞLI KADIN diye haykırır.

Genç Gösterin ve İyi Hissedin

Yepyeni bir Saç Şekli

Harika bir yeni doğal saç kesimiyle yılları geride bırakın. Saçınıza zengin bir renk, yumuşak ışıklar edinin ve bol bakım kremi kullanın ki karşı tarafı etkilesin, parlasın ve sizi daha genç göstermesine izin versin.  Emin olmanız gereken şey yalnızca trendleri olgun bir yüze uyarlama konusunundan anlayan bir saç stilisti.

Saçınızı kalıp halinde spreylemekten, sıkıcı renklerden ve bakımsız saçlardan, matlıktan kaçının. Çok uzun saçlar geride at kuyruğu olarak toplanmalı. Hoş bir gri saç olmadıkça gri saçtan kaçının.

Cildinizi Şımartın

Bakımlı, taze, doğal bir cilt olgun bir yüzü olumlu anlamda hayret uyandırıcı hale getirir. İyi bir cilt bakımı olgun cildi nemlendirir ve düzeltir öylesine ki kırışıklıklar ve kusurlar en aza iner ve hoş bir tebessümün tam bir parçası olurlar.

Bakımsız cilt çok yaşlı görünebilir. Kuru ve pul pul cildi, yüz kırmızılığını ve parlak görüntü eksikliğini giderecek bir dolu yol var.

Daha Genç Makyaj

Daha genç ve daha çekici görünmek için yumuşak, doğal makyaj tekniklerini kullanın. Ciltte hafif bir pudra, kremimsi rujlar, belli belirsiz göz gölgesi renkleri genç ve sade olduğunuzu söyler. Zekice gizlenmiş kusurlar fazlasıyla güven oluşturur.

Çok koyu ya da çok bronz, aşırı mat ve soluk ağır makyaj yaşlı gösterir. Koyu, keskin, eyeliner, parlak gölgeler ve ince hatlar halinde erimiş koyu ruj  yaşımıza yıllar ekler.

Gülümsemeniz Üzerinde Çalışın

Sağlam, temiz,  beyaz dişleri açığa çıkaran büyük bir gülümseme, çekicidir. Dişçi, hijyenci, diş fırçaları ve diş iplerinin hepsi burada iş görür. Zeki olgun kadınlar bilirler ki saf beyaz bluzlar ve beyaz inciler dişlerinizi koyu gösterir. Koyu rujların olumsuzluğu gibi.

Lekeli sarı dişler ucuz bir şekilde bile iyi hale getirilebilir. Sigara kokan nefes…uh!

Gardrobunuzu Rahatlatın

Doğal olan genç görünür. Şık ceketler ve topuklu ayakkabılarla eşleştirilmiş iyi oturan harika jeanler. “Sırrı açığa vuran” kısımların üzerinden güzel bir şekilde akan ya da onları kapatan giysiler. Doğru uzunluk ve doğru renkler. Orijinal ve güvenli olan genç gösterir ve harika  hissettirir.

Aşırı uydurulmuş ve kaba saba olan yaşlıdır. Yani, kostümler, mükemmel uyumlu olan her şey. Bol jeanler, eşofman altları, koşu ayakkabıları. Gerçekten sağlıklı ve bronz olmadıkça çok fazla et kısmı gösteren giysiler!

Ayakkabılar – Bir Kadının En İyi Arkadaşı!

Giyebildiğiniz kadar yüksek topuklu ayakkabılar (pratik mükemmelleştirir!) harika hissettirir ve genç gösterir. Sonra sandallar ve dolgu topuklular, orta boy topuklular, kısa ince topuklular ve hayal edebileceğiniz her stildeki botlar. Ayakkabılar harika güven arttırıcılardır. Zeki olgun kadınlar pek çok ayakkabıya sahiptir ve onları giyerler de!

Eskimiş düz ayakkabılarınızı, koşu ayakkabılarınızı ve diğer bakımsız ve salaş ayakkabılarınızı terk edin.

Ufak Tefek Şeyler

Çantalar, takılar, gözlükler, eşarplar, şallar gençlik dolu ve eğlenceli diyen hayret uyandırıcı etkiyi arttırır. Zeki kadınlar kızlarıyla alışveriş eder ve bazı yeni şeyleri denemekten korkmaz. Bırakırlar, değiştirirler ve asla sıkılmazlar ve sıkıcı …

‘Bir çanta her şeye uyar’ yaşlıdır! Daima aynı takılar (ne kadar değerli olurlarsa olsunlar). Rahat hırkalar ve sıkıcı eşarplar. Bu son ikisi bakımından suçluyum,  hava soğuk olduğunda ama bu konuda çalışıyorum.

Şu İç Çamaşırları Konusunda Uğraşın

Şu sihirli iç çamaşırı, bütün doğru yerleri kusursuzca düzelten ve kaldıran. Zarif bir pastel ya da insanı kendinden geçiren kırmızı bir ışıltı eğlenceli, gençlik dolu ve çekici.

Sarkık göğüsler, eteklerden ve pantolonlardan görünen çok sıkı iç çamaşırı izleri. Bir zamanlar sırtınızın arkasına uyduklarını söyleyen sütyenler! Ve söylesem mi, düşük belli jeanlerin arka kısımlarının üzerinde “tanga dedikleri”…

Espri duygusuna karşı durulmaz ve umarım benim sıralamamdan hoşlandınız. Amaç mükemmellik değil yoksa hepimiz fanatik olurduk. Farkında olun ve hoşunuza giden değişiklikleri devreye sokun ve yalnızca güvenli olun ve genç görünün.

Daha genç hissedin ve şimdi, gene biraz çılgınca birşeyler yapın.

http://www.anti-aging-4-mature-women.com/look-younger.html

“Geçmiş bir önsözdür.”
~ Washington D.C.de Ulusal Arşiv önündeki bir levhadan