İş makyaja gelince sizi fark ettiren -iyi bir şekilde- her nasılsa ender olarak kalitedir. Gerçekten de, etki yaratmak için bütün gereksiniminiz dikkat çekecek tonda bir ruj, göz açıcı renkte bir göz gölgesi ve ince pırıltı veren aydınlatıcı bir kalemdir. Az bir çaba gerektiren ama  karşılığında büyük bir “wow!” sonucu yaratan hızlı profesyonel makyaj oyunlarını görün.

Pastel Gözler

Paskalya yumurtası gölgeleri her yerde ortaya çıkıyor, göz kapaklarının üstü dahil. Sanırım bu görüntü sizi 1985’e ? geri götürüyor.  Korkmayın, günümüz göz gölgesi formülleri incecik, parlak ve geçmişin tebeşir gibi pastellerinden daha kullanışlı. Sofistike bir etki için saç renginize ters bir rengi seçin. Bu eşleşme hoş bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Cazip  Pembe Dudaklar

Bahar kaçışları için sonsuz çeşitlerle görünen bu mevsimin en trendi gölgesi yalnızca eğlenceli değil aynı zamanda kolay da. Maskaradan başka bir makyajı da gerektirmiyor, bütün ciltleri şımartıyor.  En “siz” hissettiren yoğunluktakini seçebilirsiniz.

Cilt Aydınlatıcıları

Yaz pırıltısını uzatmak için bu cilt iyileştiricilerden birini seçin. Eğer cildiniz normal-yağlı ise pudra seçin, kuruysa bir krem ya da çubuk. Aydınlatıcıyı yüzünüzün yalnızca yüksek kısımlarına (yanak kemiklerinin üstleri, kaş kemikleri ve burun aşağısı)  ışığı gizlice yakalamak için  uygulayın. Aşırı kullanım sizi parlak ya da yağlı gösterecektir.

http://www.realsimple.com/beauty-fashion/beauty-tips-00100000074134/#2

“Ancak yaşlanan birisi yaşam hakkında tam ve uygun bir tasarıma sahip olur.”
~ Schopenhauer