New York kentindeki Moda Haftası bu hafta kapanıyor ve 30 şova, 9.000 + resimden fazlasına baktıktan sonra 2014 sonbaharı trendlerin sonuçlarını ve 50 yaşındaki kadınlar için uygun görüntüleri paylaşmak için buradayım. Bu hafta bakacaklarımız: renk, etek boyu, gece giyim trendleri, kadınlar için erkeksi giyim ve Cocoon Paltolar.

Kameramın lenzinden şov boyunca gördüklerime göre, herkesin kafasında olan trendlerden biri renk. 2014 sonbaharında tarz sahibi olmak için ne satın alabilirim? İlk karma renk (ve ben üç sezondur yazdığım için kırık plak etkisi yapabilirim) siyah ve beyaz. Jill Stuart ve Mara Hoffman siyah beyaz baskılı takımlar ve akıcı gündelik giysiler göndermişler.

Herve Leger

Herve Leger

Renk haberi olarak sonbaharın en seksi rengi selvi… zengin, güzel ve derin bir yeşil ki her yaştaki kadının giyebileceği bir renk. Yeşille eşleşen diğer bir en favori sonbahar rengi kırmızı ailesinden Sangria ve Aurora kırmızısı her yerdeydi. Her iki renk de podyumda paltolarda, gece elbiselerinde, ayakkabılarda ve daha pek çok şeyde görünüyor. Bu aynı zamanda kış beyazı sezonu. 50 yaş ve üstü kadınlar için kış beyazından daha klasik bir şey yoktur. Bu rengi her kategoride her koleksiyonda gördüm. En renkli koleksiyonlar Tadashi Sohji ve Lela Rose’dan geldi. Lela podyumda parlayan iki elektrik pembesi giysi yolladı.

Lela Rose

Lela Rose

İyi ki diz boyunda ya da baldır ortasında giyebileceğiniz çok fazla etek var -50 yaş ve üstü kadınlar için harika ve uygun bir uzunluk.

Evet, daha kısa etek seçenekleri var ama bunları gösterişten başka yapacak şeyleri olmayan kızlara bırakalım.

Gardrop listenizde saat beşten sonra ya da gece giysileri gereksinimine gelince pullarla, boncuklarla, kürkle, tüylerle ya da bunların herhangi kombinasyonuyla süslü elbiselere hazır olun. Diğer gece elbiseleri dantel ya da çiçek baskıları olarak biraz daha basitler. Ama sonuçta giysilerde pek çok yüzey merakı devam ediyor.

Venexiana

Venexiana

Sonbahardaki diğer bir trend erkeksi giyim. Yapılı ısmarlama ceketler Rebecca Minkoff’ta kat kat eteklerle eşleşmiş. Erkek giyimi trendi  birkaç sezondur ortalıktaysa da bu kez pek çok şeritle, daha geniş bantlarla eşleşmiş daha uzun ceketlerle birlikte daha yumuşak.

Bu kadar çok yapıyı koleksiyonlarda pek çok sezondur görmedim. Süveterler bulanık vurgularla, kürkle, püskülle, tüylerle ve kabarıklıklarla süslenmiş.

Katya Leonovich

Katya Leonovich

 

Rebecca Miinkoff

Rebecca Miinkoff

 

Custo Barcelona

Custo Barcelona

 

Lela Rose

Lela Rose

Şimdi de en iyi trend. Bu sezon sizin için yeni bir palto alma sezonu, bir cacoon palto. Bu palto geleneksel paltoyla pelerin arasında ama biraz daha yapılı. Yumuşak ve şık ve eğer kış beyazı rengi olanını alırsanız da başka bir DEV trend, 2014 sonbaharı için tarz sahibi ve yaşa uygun giyinmiş olacaksınız.

Herve Leger

Herve Leger

http://betterafter50.com/2014/02/new-york-fashion-week-trends-for-50/

“Gençliğin yaşı yoktur.”
~ Pablo Picasso