Elliden sonra aktif bir yaşam için sağlıklı ve fit olmak ne kadar önemlidir?  Zarafetle yaşlanan, bedenine, zihnine ve ruhuna bakan kadınlar için bu zaman daha çok önem kazanıyor. Masumane başlıyor… dizde yalnızca bir sancı, dirsekte bir spazm. Belki çamaşır dolu sepeti merdivenlerden yukarı aşağı süreklemekten ödünüz kopmaya başladı! Menopoz sürecinde egzersiz ve güç çalışması sağlıklı bir kiloyu ve kemik yoğunluğunu korumak için önemli ve elli yaş ve ilerisindeki kadınlar için sağlıklı diyet fiziksel ve duygusal olarak sağlıklı bir dengeyi sürdürmek için çok çok önemli.

  • Hareket edin
  • İyi şeyler yiyin
  • Çok da kötü değil…

50’den sonraki yaşamda sağlık yönünden mücadeleler olabilir dolayısıyla, bir fitness merkezine gidin, yürüyün ya da bisiklete binin, eğlenceli bir şeyler yapın ve diyetinize dikkat edin… bunları hepsi kadınlar için elliden sonra aktif, sağlıklı bir yaşam sürdürmek  ve  harika görünmek için yaşamsal:

Elli yeni kırktır fikri çağdaş yaşam tarzımızın  yeni zarif yaşlanma duyusuna ve daha sağlıklı, daha dinamik orta yaş deneyimine nasıl katkıda bulunacağımız duygusu, kavramıdır. Elliden sonra yaşam hiçbir zaman bu kadar kadar ümit verici olmadı!

http://www.fiftyisthenewforty.net/health_fitness.php

“İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar. Halbuki yaşamadıkça yaşlanırlar.”
~ İskoçya Atasözü